Voor wie en namens wie
Ons belangrijkste streven is het ondersteunen van mensen die op dit moment (nog) geen zelfstandige plek op de arbeidsmarkt kunnen krijgen of behouden. Dat kunnen mensen zijn met een Sw-dienstverband of mensen die onder de Participatiewet vallen.
Om deze doelgroep te helpen, hebben wij een nauwe samenwerking opgebouwd met het Werkgeversservicepunt (WSP) Midden-Gelderland. Deze samenwerking stelt ons in staat om effectieve oplossingen te bieden en geschikte plaatsingen te realiseren voor onze medewerkers.
Bij ons staat inclusiviteit voorop, en we streven ernaar om kansen te creëren voor iedereen, ongeacht hun achtergrond of uitdagingen. Ons team is vastbesloten om mensen te ondersteunen bij hun zoektocht naar passend werk en om te zorgen voor een inclusieve en ondersteunende werkomgeving.
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over hoe wij kunnen bijdragen aan uw arbeidsbehoeften en onze gemeenschap sterker en inclusiever kunnen maken.
Namens Wie
In opdracht van negen regiogemeenten voert Scalabor de Wet sociale werkvoorziening uit. Daarnaast werken wij samen met de gemeente Arnhem voor de uitvoer van de Participatiewet.
Feiten en cijfers
- Scalabor is 1 januari 2018 van start gegaan en is een Besloten Vennootschap (B.V.).
- Gemeente Arnhem is 100% aandeelhouder.
- de Raad van Commissarissen van Scalabor B.V. is geïnstalleerd door de gemeente Arnhem. De RvC heeft het Reglement Raad van Commissarissen van Scalabor b.v. opgesteld.
- Scalabor werkt voor negen Gelderse gemeenten: naast Arnhem zijn dat Doesburg, Duiven, Lingewaard, Overbetuwe, Rheden, Rozendaal, Westervoort en Zevenaar.
- Scalabor heeft een groot netwerk van partners zoals Werkgeversservicepunt Midden-Gelderland, Activerend Werk, werkgevers netwerkorganisaties.
- Scalabor heeft een eigen personeelsdienst Aan de Slag dat juridisch werkgeverschap voor medewerkers biedt die vallen onder de Participatiewet
- Scalabor heeft al meer dam 25 jaar een ‘eigen’ Intratuin vestiging in Arnhem.